Advies op maat bij internationale mobiliteit van medewerkers

MAAK EEN AFSPRAAK

Internationale mobiliteit

THUIS IN EEN WERELD MARKT

Het beleidsdocument voor de uitzendvoorwaarden bevat een overeenkomst tussen de werkgever, de medewerker en het gezin. Gewoonlijk kunnen de werkgever en de medewerker de arbeidsovereenkomst, zelf regelen

BISIS levert een systematische totaalbenadering die is gebaseerd op maatwerkadvies op het gebied van internationale verhuizingen van mensen.

Een allesomvattende overeenkomst waarin voor de onderneming, de vader, de moeder en de kinderen alles is vastgelegd van voorbereiding tot en met terugkeer naar het eigen land, vereist echter veel deskundigheid. BISIS heeft deze verworven door jarenlange ervaring, zowel gedurende de tijd dat we deel uitmaakten van Philips als in de jaren daarna waarin we ondersteuning boden aan vele internationaal mobiele medewerkers en hun gezinnen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Neem gerust contact op

info@bisis.com
Tel: +31 (0)40 – 2 35 35 00

VRAGEN OVER INTERNATIONALE MOBILITEIT?

Vraag een expert

BISIS is actief in alle expat landen van de wereld!

Momenteel adviseren en ondersteunen we o.a.

Oostenrijkse, Britse, Franse en Duitse gezinnen in de V.S., Oostenrijk, België, Duitsland, Nederland, Italie, Verenigd Koninkrijk, Hong Kong, China, Singapore, Brazilië; Belgische gezinnen in de V.S., Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Hong Kong, Singapore, Nederland; Italiaanse gezinnen in de V.S., Frankrijk, Singapore, Nederland; Deense gezinnen in Zweden, Frankrijk, Zwitserland, de V.S. en Nederland; Braziliaanse gezinnen in Rusland, Nederland, Singapore en de V.S.

En uiteraard, vele Nederlandse gezinnen wereldwijd.

SLUIT JE AAN BIJ ONZE FAMILIE