Meer dan 30 jaar expertise in het (inter)nationale onderwijs

MAAK EEN AFSPRAAK

Internationaal onderwijsadvies

Naar school gaan, studeren in het buitenland, een vreemde taal vloeiend leren spreken en een andere cultuur ontdekken: uitzending naar het buitenland biedt medewerkers de kans om een internationale carrière te starten, maar stelt ook hun partners en kinderen in staat hetzelfde te doen.

Maar hoe zijn de verschillende onderwijssystemen met elkaar te vergelijken? En kan de partner tijdens zijn of haar buitenlandse verblijf ook een cursus, studie of hogere beroepsopleiding volgen?

Informatie over (inter)nationaal onderwijs

BISIS is gespecialiseerd in het leveren van informatie over internationaal- en nationaal onderwijs. Het bureau heeft wereldwijd relaties met talloze scholen, universiteiten en opleidingsinstituten en biedt al meer dan 30 jaar ondersteuning, sinds de tijd dat we nog onderdeel waren van Philips.

Een transfer naar het buitenland kan ook voor de partner en de kinderen kansen bieden voor een internationale carrière.

Duizenden medewerkers en hun gezinnen hebben inmiddels ondersteuning gehad van BISIS. We hebben hen geadviseerd hoe zij hun onderwijs en opleiding konden voortzetten tijdens hun periode in het buitenland en later, als zij weer terug waren in hun land van herkomst.

international onderwijsadvies
MAAK EEN AFSPRAAK

Neem gerust contact op

info@bisis.com
Tel: +31 (0)40 – 2 35 35 00

BISIS biedt hulp voor de leercurve

Als er een verhuizing van het gezin op handen is, staat de vraag hoe het best om te gaan met het onderwijs van de kinderen bij de meeste expats hoog op de agenda.

Is een internationale school het antwoord of zou een lokale school de meest waardevolle ervaring opleveren? Is er een school die een leerplan aanbiedt dat goed aansluit op dat van uw nationale onderwijssysteem?

Als de kinderen terugkeren naar huis, moeten ze dan op een internationale school blijven of kunnen ze weer (her)intregreren in hun oorspronkelijke onderwijssysteem?

Hoe kunt u uw kinderen voorbereiden op uw aanstelling in het buitenland? Wie kan u adviseren en helpen?

Dit zijn nog maar enkele van de vragen die rijzen als gezinnen naar het buitenland verhuizen. BISIS kan ondernemingen en gezinnen maatwerkadviezen en ondersteuning bieden met betrekking tot wereldwijde internationale mobiliteit.

MAAK EEN AFSPRAAK

BISIS is actief in alle expat landen van de wereld!

Momenteel adviseren en ondersteunen we o.a.

Oostenrijkse, Britse, Franse en Duitse gezinnen in de V.S., Oostenrijk, België, Duitsland, Nederland, Italie, Verenigd Koninkrijk, Hong Kong, China, Singapore, Brazilië; Belgische gezinnen in de V.S., Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Hong Kong, Singapore, Nederland; Italiaanse gezinnen in de V.S., Frankrijk, Singapore, Nederland; Deense gezinnen in Zweden, Frankrijk, Zwitserland, de V.S. en Nederland; Braziliaanse gezinnen in Rusland, Nederland, Singapore en de V.S.

En uiteraard, vele Nederlandse gezinnen wereldwijd.

SLUIT JE AAN BIJ ONZE FAMILIE

VRAGEN OVER INTERNATIONAAL ONDERWIJS?

Vraag een expert