Een goede thuisbasis in het buitenland

MAAK EEN AFSPRAAK

Relocatie van gezinnen en ondersteuning bij integratie

Niet alleen opleiding en taalvaardigheid, maar ook het vermogen zich aan te passen aan het land van bestemming is bepalend voor de vraag of een uitzending naar het buitenland succesvol wordt.

BISIS biedt voor elke expatriate: “een goede thuisbasis in het buitenland”

Voor internationale medewerkers en hun gezinnen die naar het buitenland verhuizen, kan contact opgenomen worden met BISIS om hen te helpen zich te vestigen in het nieuwe land.

Samen met onze partners kunnen we informatie bieden over de gebruiken en cultuur van het land van bestemming, zodat het gezin gemakkelijk zijn plek vindt en snel kan integreren in zijn nieuwe werk- en woonomgeving.

intergratie ondersteuning
MAAK EEN AFSPRAAK

Neem gerust contact op

info@bisis.com
Tel: +31 (0)40 – 2 35 35 00

Gevestigd in Nederland

Als Nederland het bestemmingsland is, kan ons kantoor in Eindhoven nieuwkomers helpen gewend te raken aan hun nieuwe omgeving.

De dienstverlening omvat het bieden van hulp bij het vinden van woonruimte, het leveren van informatie over de Nederlandse samenleving, evenals het helpen bij het opbouwen van een sociaal netwerk (huisarts, tandarts, verpleegkundige diensten, crèche/speelgroep, sport- en hobbyclubs, taallessen, scholen, winkels enz.).

Tijdens de eerste bespreking op ons kantoor wordt een zogenaamd ‘Informatiehandboek’ uitgereikt, met uitgebreide en gedetailleerde informatie over de Nederlandse samenleving. Na ongeveer 2 maanden bezoekt een medewerker van BISIS de nieuwkomers thuis om te onderzoeken of het goed gaat met het gezin en of er nog verdere ondersteuning nodig is.

BISIS blijft de gezinsleden ondersteunen tijdens hun verblijf in het buitenland en in Nederland, zodat zij zich nooit alleen voelen in deze wereld met 7 miljard mensen.

MAAK EEN AFSPRAAK

BISIS is actief in alle expat landen van de wereld!

Momenteel adviseren en ondersteunen we o.a.

Oostenrijkse, Britse, Franse en Duitse gezinnen in de V.S., Oostenrijk, België, Duitsland, Nederland, Italie, Verenigd Koninkrijk, Hong Kong, China, Singapore, Brazilië; Belgische gezinnen in de V.S., Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Hong Kong, Singapore, Nederland; Italiaanse gezinnen in de V.S., Frankrijk, Singapore, Nederland; Deense gezinnen in Zweden, Frankrijk, Zwitserland, de V.S. en Nederland; Braziliaanse gezinnen in Rusland, Nederland, Singapore en de V.S.

En uiteraard, vele Nederlandse gezinnen wereldwijd.

SLUIT JE AAN BIJ ONZE FAMILIE

VRAGEN OVER INTEGRATIE ONDERSTEUNING?

Vraag een expert